Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) bez navođenja razloga imaju svi kupci Exclusive carbon case web shopa, u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), mora obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte. 

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora se šalje na e-mail [email protected] ili poštom na adresu EXCLUSIVE CARBON CASE d.o.o. Poduzetnička zona 8, 52216 Galižana, Hrvatska (Croatia). Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora Prodavatelj će dostaviti Kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom. 

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite OVDJE 

Nakon što Kupac zatraži povrat kontaktirat će ga osoblje Prodavatelja i dati uputstva za izvršenje povrata. Kako bi povrat bio uvažen vraćena roba mora biti ne nošena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. 

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (neoštećena i u originalnoj ambalaži), Prodavatelj neće biti u mogućnosti uvažiti zahtjev za povrat i Kupac će morati platiti cijenu transporta kako bi mu roba ponovno bila poslana na kućnu adresu. 

Ako pregledom proizvoda Prodavatelj utvrdi da je vraćena roba u odgovarajućem stanju, vratit će puni iznos koji je Kupac platio na tekući račun ili kreditnu karticu, odnosno na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu, najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja robe na adresu EXCLUSIVE CARBON CASE d.o.o. Poduzetnička zona 8, 52216 Galižana, Hrvatska (Croatia)

Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje ili preda robu Prodavatelju, odnosno osobi koju Prodavatelj ovlastiti za primanje robe. Sve artikle Kupac može vratiti na adresu EXCLUSIVE CARBON CASE d.o.o. Poduzetnička zona 8, 52216 Galižana, Hrvatska (Croatia), nakon odobrenog zahtjeva za povrat. Kupac se obvezuje vratiti robu u roku od 10 dana od odobrenja zahtjeva.