1. UVJETI PRODAJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu Exclusive carbon case (u daljnjem tekstu «robe») je Exclusive carbon case
d.o.o. a Kupac robe je posjetitelj web dućana koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju

2. NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem i putem e-mail narudžbe. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

3. PLAĆANJE

Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Plaćanje kreditnim karticama
American Express®, MasterCard® i Maestro®, Visa, Discover i Diners jednokratno.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

2. PLAĆANJE NA RATE vrijedi samo za područje Republike Hrvatske

–        Diners do 36 obroka (prihvat preko Erste Card Cluba)

–        Maestro do 12 obroka za kartice banaka Agram banka, Erste&Steiermärkische Bank, Istarska kreditna banka Umag, Kentbank, Sberbank i Slatinska banka (prihvat preko Erste Card Cluba)

–        Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke do 24 obroka (prihvat preko Zagrebačke banke)

Za sve ostale kartice vrijedi jednokratno plaćanje.

3. Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu.
Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

4. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe a plaća se dostavljaču, samo za područje Republike Hrvatske

5. PAYPAL
Plaćanje se obavlja preko online servisa PAYPAL.

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.